Rezervasyon

2021 Europeans Sitting Volleyball Championship – Men & Women Kemer 2021-10-17

2021 Europeans Sitting Volleyball Championship – Men & Women Kemer

2021 Europeans Sitting Volleyball Championship – Men & Women Kemer

Avrupa’ nın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Europeans Sitting Volleyball Championship- Men & Women bu sene 17-24 ekim tarihleri arasında Türkiye’ de düzenleniyor.

 

Daima Biz Hotel Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek olan paravolley avrupa takviminde en büyük yarışma olan Eurosittingvolley'in 2021 edisyonu için 27 takım ve 60 yetkili Kemer'de bir araya geldi.

 

16.10.2021 tarihinde yapılan açılış serenomisi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’ nun göndermiş olduğu mesajlarıyla başladı. 

 

 

 

Açılış, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı İrfan Çelik ve Paravolley Europe Başkanı Mr. Branko Mihorko ‘nun konuşmalarıyla devam etti. Ülkemizi yurtdışında temsil eden engelli dansçılarımızın hazırladığı şovlar açılışa renk kattı.

Daima biz otelinin pastoral ve pratik ortamında pve ve türkiye engelliler spor federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen yarışmada, kimin avrupa şampiyonu olacağına karar vermek için 7 gün boyunca yaklaşık 95 maç oynanacak. Bu anlamlı turnuvada yer alan ve ev sahipliği yapan türk milli erkek ve kadın paravoley takımımıza başarılar diliyoruz.